Aslan Brewing Co.

In collaboration with Matt Remsbecher of Slab Design, Haven assisted with the design and coordination of a significant remodel to an aging commercial space in downtown Bellingham. Throughout the course of the remodel, materials from the previous space were conserved for reuse in the finished space. The old floor sheathing was saved to be reused as wall cladding while other creative reuse opportunities were found in the steel and wood bar tops and railings, the large picture windows which showcase the brewery equipment beyond, and the re-exposed structural glulam beams overhead. Following the theme of reuse and authenticity, the brewery itself serves all organic beer, uses local sourcing whenever possible, and is heavily invested in various sustainable practices such as wind power offsetting. Since completion, the brewery has become a lively and engaging space for the Bellingham beer loving population.

Photo Credit: Mitch Olsen

Features:

  • Extensive reuse of existing materials
  • Open floor community space
  • Energy efficiency and sustainable business practices